NIEUWE WORKSHOP: ‘Hoe start ik een contactkoor?’

Dit najaar organiseert De stem van ons geheugen opnieuw een workshop ‘Hoe start ik een contactkoor?’. Er wordt met de deelnemers gefocust op op welke manieren je een contactkoor kan opstarten. Hier krijg je de basisbeginselen mee door een opmaat gemaakte methodiek, speciaal voor zingen met mensen met dementie. Tijdens deze infosessie leren de deelnemers heel concreet hoe ze met een beginnend contactkoor aan de slag kunnen.

Tijdens deze dag worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de kracht van muziek voor mensen met dementie, leren zij hoe de opstart en organisatie van een contactkoor aan te pakken en volgt er een toelichting over het repertoire en de methode om met een gemengde groep te zingen op maat van mensen met dementie. De workshop eindigt met een zangsessie samen met een contactkoor. Na deze dag kunnen de deelnemers op een geïnformeerde en geïnspireerde manier met een contactkoor aan de slag kan gaan.

 

Datum najaar 2018

08.10.2018 // 9.30u – 16.30u // WZC De Veldekens // Berchem

Inschrijvingen

Inschrijven via deze link

Kostprijs

€ 95 (Workshop + CD + lunch)

Meer info

www.destemvanonsgeheugen.be

dementie@koorenstem.be

03 237 96 43