Kick Off ‘Ik zal je altijd horen’

Op donderdag 14 juni 2018 organiseerden we de officiële Kick-Off voor het nieuwe project Ik zal je altijd horen. Het Cera-gebouw in Leuven opende voor ons haar deuren en zorgde voor een gepaste omkadering. Dit nieuwe project bevindt zich onder de vleugels van het project De stem van ons geheugen, maar zal zich focussen op mensen met dementie in thuissituaties en hun mantelzorgers.

Het project werd donderdag voor de eerste keer voorgesteld aan een gevarieerd publiek met een achtergrond in de zorg-, onderwijs- of cultuursector. Omdat dit project zeker wil inzetten op deze 3 sectoren, was het zeer leerrijk om mensen met verschillende expertises te ontvangen. Ook het project De Stem van Ons Geheugen werd nog eens toegelicht, ondersteund door een optreden van het contactkoor ‘De Regenboog’ uit het WZC Den Olm.

Er werd door de aanwezigen ook al stevig gebrainstormd over de mogelijke invulling van Ik zal je altijd horen. Het team achter Ik zal je altijd horen  is geïnspireerd en met vele nieuwe ideeën terug naar huis gegaan. Zij gaan nu volop aan de slag met deze nieuwe ideeën. Ze hopen zo een mooie toekomst uit te bouwen met dit nieuwe project, waar de kracht van muziek en zingen nogmaals volledig tot uiting kan komen.

Bedankt aan Cera om ons zo hartelijk te ontvangen, en aan iedereen die aanwezig was. Ook willen we zeker onze financiële partners bedanken: Cera, De Vlaamse Overheid en Hard Rock Cafe Antwerpen.