Gezocht: projectmanager de Stem van ons Geheugen

Zingen maakt mensen met dementie ‘wakker’, actiever en toegankelijker en appelleert op een positieve manier aan hun vermogens. De Stem van ons Geheugen geeft aan mensen met dementie opnieuw een stem en geeft inhoud aan nieuwe contacten met de omgeving. Het project richt zich zowel tot mensen met dementie in de woonzorgcentra als tot mensen met dementie die thuis wonen.

De Stem van ons geheugen is een initiatief van Koor&Stem vzw, het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen vzw, Imelda vzw, WZC Den Olm en VSPW Mol en het regionaal expertisecentrum Foton. De initiatiefnemers zijn op zoek naar een halftijds projectmanager voor de verdere uitbouw van het project.

Projectmanager De Stem van ons Geheugen
Halftijds – van 1 februari 2018 tot 1 februari 2021 – verlengbaar

Meer informatie op de website van Koor&Stem vzw