Hard Rock Café Antwerp steunt De Stem van ons Geheugen

Afgelopen zomer werden we opgebeld door Kim van Hard Rock Café Antwerp. Kim vertelde ons dat Hard Rock Café een nieuwe vestiging opende op de Groenplaats en dat elke vestiging een plaatselijk goed doel steunt via hun Hard Rock Heals Foundation. De Stem van ons Geheugen had hun interesse gewekt omdat we door samen te zingen, mensen met dementie en hun verzorgers weer in contact brengen en verbinden Dit is een exact de boodschap die de Hard Rock Heals Foundation wilt uitdragen: ‘Music is the best medicine’!

Op woensdag 06 september 2017 zwaaide het Hard Rock Café Antwerp op de Groenplaats officieel haar deuren open. Omwille van deze gelegenheid werd er een tombola opgezet t.v.v. De Stem van ons Geheugen. Het bedrag overtrof al onze verwachtingen… Er werd die avond €3000 opgehaald! Via deze weg willen we Hard Rock Café Antwerp, het team en de klanten hartelijk danken voor deze mooie opbrengst. ** DANKJEWEL** We zullen dit geld gebruiken om onze contactkoren nog beter te ondersteunen met fris repertoire, nieuwe workshops en extra podiumkansen om zo het taboe rond dementie te doorbreken.

PS: Tijdens het openingsfeest kwam Rita Gilligan (n.b. Hard Rock Cafés eerste en oudste dienster – 73j) ons in de oren fluisteren dat ook zij helemaal in de ban is van ons project.