Zoekertje: Muzikale duizendpoot zoekt contactkoor!

Af en toe krijgen we op kantoor een telefoontje van mensen die zich maatschappelijk willen engageren, op zoek zijn naar een contactkoor om zich in te zetten als muzikaal begeleider, zanger en/of vrijwilliger. Samen met hen gaan we op zoek naar een geschikte match.

Is jouw contactkoor nog op zoek naar muzikanten, zangers en/of vrijwilligers? Of ben jij diegene die jouw muzikale talenten graag wil inzetten in één van onze contactkoren, zoals Jozef (zie zoekertje)? Laat het ons zeker weten via dementie@koorenstem.be en wij brengen jullie in contact.

Zoekertje: Muzikale duizendpoot zoekt contactkoor!
We kregen telefoon van Jozef (75 jaar) met de vraag of hij naast het contactkoor dat hij begeleidt, ook nog andere contactkoren kan/mag begeleiden. Hij vindt het zo leuk dat hij zijn talent graag ter beschikking stelt. 
Jozef woont in de buurt van Antwerpen. Alle praktische afspraken (afstand, agenda, vergoeding) maak je best met hem persoonlijk.