De Stem van ons Geheugen live

 

Afgelopen donderdag trakteerden we het contactkoor Rietzangers in het woonzorgcentrum Ter Engelen op een live zangsessie. Vorig jaar haalde het contactkoor een recordbedrag op voor de productie van de tweede cd De Stem van ons Geheugen. Om hen te bedanken schonken we het contactkoor een live zangsessie met enkele liedjes van op de tweede cd.

Het werd een hartverwarmende voormiddag, waarbij mensen met dementie volop meezongen, herinneringen naar boven kwamen en het contact met de familie bevorderd werd. De reacties van de bewoners, familieleden, vrijwilligers, personeel én muzikanten waren lovend.

Het zet ons aan dit nieuw aanbod te lanceren om zo nòg meer mensen dit gevoel mee te geven. Heb je interesse om een live zangsessie te organiseren in jouw zorgorganisatie? Neem dan vrijblijvend contact op via dementie@koorenstem.be.