Animatie Vooruit! Wie neemt deel aan de wedstrijd?

Ter ere van de 30ste verjaardag van het animatiedecreet voor de Vlaamse woonzorgcentra lanceren de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten (VVSG) en een reeks partners een wedstrijd met als titel Animatie Vooruit! De woonzorgcentra kunnen een activiteit voor deze wedstrijd indienen en de bekroningen gaan naar activiteiten die het welzijn van de bewoners bevorderen. Welke woonzorgcentra dienen ‘hun contactkoor’ in als project?

VVSG organiseert samen met de VSPW’s, Artevelde Hogeschool en Zorgnet Vlaanderen op 19 oktober 2015 een grote feest- en studiedag over animatie in de woonzorgcentra. En dat gaat ook over activiteiten voor mensen met dementie.

Om er het hele jaar een feestjaar van te maken, lanceren zij nu al een wedstrijd. In drie categoriën wordt er gestreden voor één van de titels van laureaat. De 9 laureaten, krijgen een professionele cameraploeg op bezoek die het gebeuren in een leuk filmpje zal gieten. Uit deze 9 filmpjes worden uiteindelijk nog eens 3 winnaars gekozen en zij ontvangen een aanpaste prijs bijvoorbeeld een aan Google Streetview gekoppelde hometrainer of een professionele fotoshoot voor alle bewoners en hun familie!  Lees hier het volledige reglement.

No geen commentaren

Leave a Reply