Zet de vrijwilligers van je contactkoor in de ‘vergeet-me-nietjes’!

Van 28 februari tot en met 8 maart richt Vlaanderen tijdens de week van de vrijwilliger de schijnwerpers op de ongeveer 900.000 mensen die zich regelmatig belangeloos inzetten. Dat gebeurt tijdens de week van de vrijwilliger. Misschien is dit een uitgelezen moment om ook die vrijwilligers van het contactkoor te laten weten hoe sterk hun deelname wordt gewaardeerd?

Het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk biedt voor die gelegenheid speciale dankkaartjes aan: het zijn kaartjes van groeipapier: plant het kaartje en na enkele weken ontkiemen de Vergeet-me-nietjes. Daar hebben ze nog lang plezier van en da’s natuurlijk symbolisch: zo laat je aan je vrijwilligers weten dat je hen niet vergeet. Het past ook bij het jaarthema 2015 van het Vlaamse vrijwilligerswerk: je wereld groeit met vrijwilligerswerk. En het ligt helemaal in lijn met de werking van de contactkoren. Bestellen kan – zolang de voorraad strekt-  per 5 stuks en die kosten €2,5. De bestelling plaatsen kan je via de volgende link: http://www.vrijwilligerswerk.be

No geen commentaren

Leave a Reply