‘Feel my Love’ nu in de Vlaamse Bioscopen

Een liefdevolle blik op het leven van mensen met dementie in Huis Perrekes, dat is het onderwerp van de wondermooie documentaire ‘Feel my Love’ van Griet Teck. Gedurende een heel jaar filmde zij dagelijkse gebeurtenissenen en maakte met die beelden een verassend respectvol portret. Muziek is de rode draad: als herinneringen vervagen, dan blijft de muziek… Helemaal zoals ook via de Stem van ons Geheugen wordt aangeboden. Huis Perrekes is trouwens de ‘thuis’ van Vlaanderens bekendste contactkoor: De Betties.

Uitzonderlijk wordt de documentaire dit najaar éénmalig vertoond in 14 Vlaamse bioscopen. Een aantal voorstellingen zijn nu al uitverkocht, maar er zijn zeker nog kansen. Reserveren lijkt wel aanbevolen: www.feelmylovefilm.com.

Meer informatie: www.cobra.be en op www.facebook.com/feelmyloveDOCUMENTARY. Voor meer informatie over Huis Perrekes: www.perrekes.be.

No geen commentaren

Leave a Reply