Infosessie verantwoordelijken op 5 maart

Was jij ook zo geboeid door wat de Betties in het Sportpaleis in Antwerpen realiseerden? Wil je zelf (of in jouw voorziening) ook een contactkoor starten waar mensen met dementie en hun naasten elkaar dragen en bij elkaar betrokken zijn? Wil je weten hoe je ‘De Stem van ons Geheugen’ kan laten aanspreken in jouw gemeente, voorziening, lokaal dienstencentrum enz.? Dan ben je van harte welkom op deze informatiesessie voor verantwoordelijken van organisaties in de woonzorg of in de gemeente- en jeugddiensten (directie, referentiepersonen, animators e.a.).

Graag stelt Hanne Deneire, projectleider en componiste, het project voor en legt ze uit hoe een sessie wordt opgebouwd. Ook zal aan bod komen welke trajecten er doorlopen kunnen worden. Aan de hand van diverse voorbeelden gaan we in op de mogelijkheden en gaan we ook de valkuilen niet uit de weg. Je gaat naar huis met voldoende kennis, de sleutel tot succes en veel enthousiasme!

Deelname aan deze infosessie is gratis, maar inschrijven is wel verplicht, gezien het beperkt aantal plaatsen. Schrijf je in met dit Inschrijvingsformulier.

Praktische informatie:

  • Dinsdag 5 maart 2013 – van 17 tot 19 uur
  • Maklu-Garant Uitgevers
  • Somersstraat 13-15, 2018 Antwerpen
  • Wegbeschrijving: http://www.maklu.be/MakluEnGarant/route.aspx
  • Deelname aan deze infosessie is gratis. Inschrijven is wel verplicht gezien het aantal plaatsen beperkt is
  • Broodjes zijn voorzien

Let op! De inspiratiegids, CD en liedbundel kunnen niet ter plaatse worden aangekocht en zijn enkel online op de website www.zingenmetdementie.be te bestellen.

Een organisatie van Koor&Stem vzw en Expertisecentrum Vlaanderen.

No geen commentaren

Leave a Reply