Music For Life doorbreekt taboe rond dementie

Studio Brussel heeft de nieuwe editie van Music for Life voorgesteld. De actie voor het goede doel loopt dit jaar van 14 tot en met 21 december en ondergaat een transformatie. Je kunt de actie zelf steunen door een Badge for Life te kopen, bedankingsacties op te zetten voor mensen die een badge gekocht hebben of je Song for Life aan te vragen. Music for Life draait dit jaar rond dementie, onder het motto ‘een week om nooit te vergeten’. Twaalf Studio Brussel-presentatoren zullen een week lang, 24 uur op 24, in duo’s radio maken. Studio Brussel liet voor tijdens die week een Badge for Life maken, te koop in de krantenwinkel. Wie hem draagt, toon solidariteit – dat is het principe. Wie zelf zo’n bedankingsactie wil organiseren, kan dat registreren op de website van Studio Brussel.

Alle info: www.stubru.be/musicforlife

Music For Life 2012 schakelt De Betties in. Het koor van mensen met dementie zal op 18 december het voorprogramma van Muse in het Sportpaleis verzorgen. Je kan de groep op de voet volgend in een reeks mini-documentaires. Bekijk hieronder deel 2. Meer vind je op de website van StuBru.

No geen commentaren

Leave a Reply